Firma Thomas
Merchtem - Thomas

Voor al uw landbouwmachines, tuinbouwmachines, houtversnipperaars en tractoren moet u bij de Firma Thomas in Merchtem zijn!

Brusselsesteenweg 144
1785 Merchtem

3205237 22 73
     
 

Over ons bedrijf

 

De geschiedenis van ons bedrijf

 

De firma Thomas staat sinds 1931 paraat voor haar trouw en groeiend clientèle. In dat jaar startte grootvader Thomas als boerensmid. Twintig jaar later, toen machines meer en meer populair werden, werd Thomas vaste verdeler van het merk Hanomag, dat eind jaren '50 door Ford werd overgenomen. Het bedrijf deed loonwerk, verkocht machines en groeide uit tot de leading company in de streek.

In de jaren '70 en '80 kwam de huidige generatie aan het hoofd. Firma Thomas startte zijn afdeling Tuin & Park om zijn gamma te vervolledigen. De samenwerking met Ransomes Jacobsen in 2006 betekende een nieuw keerpunt. Lokaal blijven we de marktleider voor landbouwmachines. Onze Tuin & Park-afdeling is werkzaam in heel België en Luxemburg.

 

 

 

Onze diensten

 

Wij leveren tractoren, machines en materiaal van uitmuntende kwaliteit, beschikken over een moderne werkplaats uitgerust met geavanceerde machines, evenals een uitgebreide voorraad aan onderdelen in ons magazijn en een opslaghal voor nieuwe tractoren en machines. Bovendien kunnen wij rekenen op de diensten van ons vakbekwaam personeel dat voortdurend bijgeschoold wordt om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwigheden in de sector.

 

 

Kortom, u als klant kunt vertrouwen op onze ervaring, vakkennis, materiaalkeuze en persoonlijke service. 

Service

De dienst-na-verkoop vormt voor een essentieel onderdeel in de relatie met onze klanten. Onze medewerkers worden zeer regelmatig verder opgeleid en bijgeschoold om het gamma uit onze productcatologus optimaal te kunnen ondersteunen. Onze modern uitgeruste werkplaats en uitgebreid onderdelenmagazijn garanderen u een perfecte en snelle service. Een tractor die u al vele jaren bezit, kan nog steeds een heel nuttig en waardevol werktuig zijn. Cruciaal daarbij is een regelmatig en grondig onderhoud en de mogelijkheid om reserveonderdelen te vinden. Moderne technologie zoals GPS en boordcomputers zijn ook in landbouwmachines onmisbaar geworden.

timberwolf.jpg Rota Dairon Redexim NewHolland_Agriculture jacobsen ransomes ezgo